Linhart hotel,Linhartov trg 17, Radovljica - Bled, Slovenia (EU)
T: +386 59 187 547 (9:00 - 21:00, CET), M: +386 70 633 233
linharthotel@gmail.com
Lokacija

NAVODILA za pot do hotela in parkirnega prostora

Linhart hotel se nahaja v starem mestnem jedru Radovljice. Mesto Radovljica je lahko dostopno in se nahaja tik ob avtocesti (E61);

  • Iz smeri Ljubljane (45 km) ali brniškega letališča (30 km) se po avtocesti peljete v smeri »Ljubljana > Jesenice« in izberete izvoz »Radovljica«.
  • Če se peljete iz Bleda, potem preprosto sledite cestnim tablam proti Radovljici (oddaljena je le 7km)

Radovljico lahko obiščete tudi z avtobusom ali vlakom, kamor vas vozita pripeljeta večkrat dnevno.

Click on the image for direction

Linhart hotel se nahaja na sredini starega mestnega jedra Radovljice.
(Spodaj si oglejte zemljevid s točno lokacijo). Ker je staro mesto zaprto za promet, morajo gostje starega jedra svoj avto parkirati na enem od (najmanj) dveh javnih parkirnih prostorov, ki se nahajata blizu vstopa v staro mesto. Linhart hotel se nato nahaja 50 m od vstopa.

Brezplačno parkirišče je gostom na voljo  
100 m od hotela.

Do parkirišča (1 in 2), vas vodi naslov:
Gorenjska cesta 2, Radovljica

OPIS POTI

Vpis naslova »Gorenjska cesta 2, Radovljica«  v vaš navigacijski sistem vas bo pripeljal do zadnjega krožišča tik pred starim mestnim jedrom. Ob krožišču boste opazili tudi vilo bež barve. Na vaši desni se bo nahajal vstop v staro mesto, na tretjem izvozu iz krožišča – med bež vilo in belo hišo pa boste lahko našli brezplačen parkirni prostor. (Na večji sliki spodaj je prikazan kot » P 2 «). Opazili boste, da je to parkrišče v območju parka in dreves. Parkirni prostor je ponavadi odprt, v primeru poletja pa se dostop do parkirišča zaklepa. V primeru, da svoj avto nebi mogli parkirati tam, nas prosim pokličite na tel.št. recepcije za pomoč;
Tel: 059 187 547  (Recepcija)  (ali 051 272046 -David)

Če nas nebi mogli poklicati, prosimo da avto nekoliko odmaknete in zaklenete ter se sprehodite do hotela, ki se nahaja 100 m proč. Našli ga boste prek krožnega krožišča in nato naprej proti centru starega mestnega jedra (pred vhodom v staro jedro, se na tleh cestišča nahaja napis »STOP«, obenem je dostop z dvižnim otočkom zaprt za avtomobile). Čez približno 50 m boste na vaši desni dospeli do Linhart hotela, ki se nahaja ob spomeniku na linhartovem trgu. – Dobrodošli!